Lazulós nappali

Hogy milyen egy jó nappali? Kényelmes, tágas, fényes, nem árt ha befér egy jó kis házimozi és persze egy kényelmes kanapé.

Kifejezetten nem szertem a zsúfolt lakásokat, a bútorokkal telepakolt szobákat, nappalikat. Bár, a jelenlegi otthonunkban nem tudom megvalósítani azt a nappalit, amit szeretnék, elképzeléseim azonban vannak. Álmaim nappalija, mozis szobája tehát még várat magára, a FundaHome Otthonok és megoldások játékában azonban meg tudtam tervezni.

Mint, ahogy fentebb is említettem már, az én nappalim, tágas, kevés bútorral lesz egyszer kialakítva. Ez az egyszerű, de annál kifinomultabb formavilágú bőr kanapé tökéletesen belepasszol az elképzeléseimbe, mint ahogy ez a kicsit hosszabb szálú világos szőnyeg is, amire egy kicsit modern hangulatú dohányzóasztalt tennék.

A háttérben persze megjelennek az elmaradhatatatlan hangfalak is.

Mostanában különösen tetszenek az ízléses falimatricák is, így egy a szobába illő mintájút biztosan elhelyeznék a szoba valamelyik falára, praktikusan a hátsóra. Mivel nem túlzottan kedvelem a polcokat, így a családi képeket minden bizonnyal nagyítva, a falra aggatnám.

30076.jpg

 

Apropó falak. Jelenlegi otthonomban most épp narancssárga falak vannak, de ma már biztosan nem festeném ilyen élénk színűre a lakásomat, inkább maradnék a fehér vagy kevés kötött színek mellett.

A csillároktól alapvetően kiver a víz, de azért egy formában és hangulatban ide illő darabot beválogattam a montázsomba, mert végül is valami világításra úgyis szükség van. Találtam még egy olyan állólámpát is, ami ránézésre nem is lámpa, de jól mutat és sok helyet sem foglal. Végül de nem utolsó sorban pedig egy szép, magas pálmát is betennék a nappaliba.

Összességében számomra az ideális nappali olyan, ahol kényelmesen el tudok heverni, ahol meg tudok nézni egy jó filmet a házimozimon vagy ahol egy nagyobb társaságot is vendégül tudok látni. Igaz, erre a montázsban nincs erre megfelelő mennyiségű ülőalkalmatosság, de tegyük fel egy másik szobából át tudok hozni néhány széket.